نصب تندیس‌ها فرصتی برای برقراری ارتباط بین نسل‌ها است

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از سازمان زیبا سازی شهرداری تهران :

به گزارش روابط عمومی ‌و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ الهام فخاری در مراسم رونمایی از مجسمه «محمد اوراز»، نخستین ایرانی فاتح قله اورست در میدان درکه، افزود: همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر به عنوان یک روز ملی و پرافتخار، از تندیس شادروان «محمد اوراز» قله نورد و کوهنورد با شرافت و حقیقت جوی ایرانی در میدان درکه تهران رونمایی شد.

وی با اشاره به اینکه شعار این دوره مدیریت شهری، «تهران شهری برای همه» بوده، ادامه داد: می‌توانیم این اقدام را در همین راستا در نظر بگیریم. در روزی که قله نوردان شرافت و میهن دوستی خاک ایران را از دشمن پس گرفتند و از حریم و مرزهای کشور حفظ و حراست کردند، «محمد اوراز» هم یکی از مردانی بود که پرچم کشورش را بر بلندی‌ها برافراشت، «محمداوراز» یکی از افتخارات ملی ما است.

فخاری گفت: نصب تندیس‌ها و سردیس‌ها در شهرها بویژه در پایتخت و برپایی داستان و روایت در کنار آن، فرصتی برای برقراری ارتباط بین نسل‌های جوانتر است که تجربه زیستن در کنار زنان و مردانی همچون این قله نوردان و ایرانیان پر افتخار را نداشتند ولی این سرمایه و میراث بزرگ فرهنگی و ارزش اجتماعی از آن همه آنها است.

این عضو شورای شهر تهران افزود: نصب چنین سردیس یا تندیس‌هایی کمک می‌کند که نسل‌های جوان تر در فضاهای عمومی‌ شهری ارتباط اجتماعی و هویتی برقرار کنند و این شاخص‌ها، شاخص‌هایی است که می‌توانند در تحقق «تهران شهری برای همه» به ما یاری دهند، در واقع شهر را به شهری سرشار از فرصت‌های فرهنگی و اجتماعی به تبدیل کنند.

وی اضافه کرد: مسلما نقش کوهنوردان، ورزشکاران ملی و نقش همه کسانی که ایران را دوست دارند در این مسیر پررنگ است و بسیاری از اصناف، انجمن‌ها، گروه‌های ورزشی، هنری و فرهنگی که همه ما فرهنگ و تمدن خودمان را وام‌دار آنها هستیم، پیگیر این تقدیر‌ها، ارج نهادن‌ها و نمادها در شهر هستند.

فخاری ادامه داد: تهران به دلیل پایتخت بودن بازتاب کننده تنوع فرهنگی، گوناگونی و دربردارندگی فرهنگی و تاریخی کل کشور است و نمادها در تهران موقعیت و جایگاه ویژه تری دارند، از این جهت این اقدام را یک اقدام فرهنگی-ملی می‌دانیم که امیدواریم نمادی برای گفتگوهای اجتماعی در میدان درکه و در میان مردم با تکیه بر سرمایه‌ای که شرافت و میهن دوستی کسانی چون «محمد اوراز» برای ما به میراث گذاشتند، باشد.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: شهر باید شهر مردم باشد نه شهر سازه‌ها و مردم باید در شهر احساس خوب و فضای اجتماعی برابر داشته باشند و این تاکیدی است که هم در قانون اساسی و هم در فرمایشات مقام معظم رهبری بارها به آن اشاره شده است، همه ما در همین راستا این حرکت را در شهر مبارک و لازم می‌دانیم و امیدواریم بتواند فضای بهتری را برای همگان فراهم کند.

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.