طراحی داخلی مسکونی طراحی داخلی تجاری-اداری طراحی داخلی هتل و مهمانسرا طراحی داخلی مسجد و مصلی طراحی داخلی کافه و رستوران تهیه نقشه های اجرایی طراحی داخلی

 طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

 

طراحی دکوراسیون داخلی پروژه های مسکونی،تجاری – اداری، مذهبی، کافه و رستوران، هتل و … در نقش شهر با توجه به سلیقه و نیاز کارفرما و پروژه و توسط مهندسین با تجربه ما انجام می‌گردد. همچنین ارائه نقشه های فاز یک ، طرح های سه بعدی و نقشه های اجرایی ، جزئی از این فرآیند محسوب می‌گردد.

طبیعتا طرح‌ها و نقشه‌های فاز یک، زیر بنای تمامی مراحل بعدی هستند. از یک طرف خواسته‌های کارفرما بایستی اعمال گردد و از طرف دیگر اصول و استاندارد ها معماری بایستی لحاظ شوند. در نهایت پس از یک  بار اصلاح نقشه ها و طرح های سه بعدی بر اساس نظر کارفرما ، طرح نهایی که مورد تائید کارفرما می باشد تصویب می شود.

طرح نهایی و تائید شده در نقشه های فاز یک، برای تهیه مرحله بعد استفاده می شود. این مرحله عبارت است از تهیه نقشه های اجرایی فاز دو. در نقشه های فاز دو دیتیل ها و نحوه اجرای دقیق طرح مشخص و در قالب نقشه های دو بعدی ارائه میشود.

برای دریافت قیمت، مشاوره و یا ثبت سفارش طراحی داخلی و تهیه نقشه های فاز دو با ما در تماس باشید. ما از کیفیت بالای خدمات خود و قیمت بسیار رقابتی خود مطمئن هستیم.

مراحل انجام طراحی دکوراسیون داخلی در نقش شهر

 

  • بررسی ساختمان مورد نظر
  • برداشت ساختمان مورد نظر
  • ایده پردازی و خلق کانسپت اولیه
  • سه بعدی سازی و رندر دکوراسیون داخلی فضای مورد نظر
  • ارائه طرح و دریافت نظرات کارفرما
  • تهیه نقشه های فاز یک
  • تهیه نقشه های اجرایی
  • اجرای طرح

 

تعریف طراحی داخلی

 

طراحی دکوراسیون داخلی نقش بسزایی در کیفیت فضای ساختمان ایفا می کند. نحوه چیدمان و تقسیم بندی فضا، رنگ دیوارها ، پوشش سطوح داخلی ساختمان مانند: کف، سقف و دیوارها، نور پردازی، مبلـمان و مجموعه عوامل  دیگر تعیین کننده زیبایی فضای داخلی هستند. تاثیر دکوراسیون داخلی بر آرامش ، بالا بردن راندمان وروحیه افراد  بسیار بدیهی است.

هدف از طراحی داخلی ایجاد فضایی کابردی و دلنشین با توجه به کاربری هر بخش از بنا می‌باشد.با طراحی داخلی مناسب می‌توان از فضاهای کوچک بهترین استفاده را داشته باشید. در این بخش مهندس معمار به طراحی  فضایی دلنشین وکارآمد ،متناسب با کاربری هر فضا می پردازد.

با توجه به  مدرنیزه شدن معماری، طراح معمار میبایست با توجه به فرهنگ بومی و تعلقات روحی هر فرد، طراحی معماری و دکوراسیون داخلی را انجام دهد .در طراحی داخلی نوع کاربری فضا جهت شکل دهی به  مسائل حجمی از اهمیت بسزایی برخوردار است که به اصطلاح، آن را فرم می نامند.

در واقع فرم، حجم کلی یک شی است. فرم به پوسته بیرونی نما نسبت داده می شود، در حالی که فضای داخلی هم، فرم خاص خود را می طلبد. در طراحی معماری، معمار و ایده پرداز در نهایت به بهترین شکل ممکن هماهنگی و پیوستگی را بین معماری داخلی و معماری خارجی ساختمان ایجاد می کند و به خلق فضایی کاربردی و دلنشین با استفاده از عوامل بصری مناسب می‌پردازد.

سبکهای رایج دکوراسیون داخلی

 

  • سبک مدرن
  • سبک مینیمالیسم
  • سبک صنعتی
  • سبک کلاسیک
  • سبک سنتی ایرانی

 

 

 

 

سبک طراحی داخلی مدرن

 

طراحی و معماری مدرن، اصطلاح گسترده ای برای سبک های طراحی دکوراسیون داخلی  است که در عصر حاضر رواج یافته است. به عبارت دیگر نوعی تجلیل از تکنولوژی، مواد و ترکیب از طریق انتخاب طرح هایی است که دارای اعتبار، شفافیت و کارایی می باشند. سبک مدرنیسم با الهام از جنبش هنر مدرنیسم، در آغاز قرن بیستم متولد شد و رابطه بین بشر، فضا و هنر زیبایی شناختی را محکم کرد. در این سبک، ساختمان چیزی بیشتر از یک پوسته قابل سکونت به شمار می رفت و در حال حاضر نیز به عنوان مکانی برای زندگی دیده می شود. بنابراین، معماری مدرنیسم اغلب یک پوشش پیچیده از برنامه نویسی کاربردی، ساختارهای دقیق و خطوط و هندسه واضح و مشخص است. در اینجا همانطور که تاکید بر سادگی ظاهری طرح ها و کاربردی بودن آنها است، پیروی از اصول اولیه یک طرح نیز بخشی جدایی ناپذیر از طراحی است.

 

در صورت وجود هرگونه سوال و دریافت قیمت بروز خدمات طراحی و دکوراسیون داخلی با ما در تماس باشید.

 

  سبک طراحی داخلی مینیمال

 

طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مینیمال، تحت تاثیر جنبش های هنری مینیمالیسمی دهه های ۱۹۶۰، ۱۹۷۰ و با الهام از طراحی سنتی ژاپنی و فلسفه Zen، ، مفاهیم قوی مدرنیسم را درقالب تقریبا سختگیرانه ارائه می دهد. مینیمالیسم با هدایت المان ها به سمت اصول اولیه خود، بر روی کارایی طراحی تکیه دارد. در سبک مینیمالیسم از آشفتگی و یا شلوغ کاری خودداری می شود. هدف از این کار به حداکثر رساندن تاثیرات بصری و استفاده اساسی از فضا است. در این سبک عناصر و نقش و نگارها به حداقل می رسند و به طور واضح به کار گرفته نشده و رنگ ها در توناژ ملایم با یک یا دو طیف در مرکز طرح به کار میروند. علاوه بر آن تکرار، حرکات خطوط و به کارگیری سخاوتمندانه نور طبیعی این فضای داخلی را روشن و پویا نگه می دارد.

سبک طراحی داخلی صنعتی

 

طراحی دکوراسیون داخلی صنعتی چشم اندازی مدرنیسم برای بهره وری و کاربردی بودن طرح ها ارائه می دهد. بدین معنا که بخش های قابل تغییر یک ساختمان را به شکل زیبای اولیه آن تبدیل می کند. تیرها، ستون ها، لوله ها، مجراها و لبه تیرها بیرون زده می شوند تا بر صنعتی بودن تأکید کنند و طراحی داخلی را در شکلی بسیار مردانه و قوی ارائه دهند. برخلاف بسیاری از جنبه های دیگر جنبش مدرن، محیط های صنعتی در بکارگیری مواد زبر و خشن محدودیتی ندارند و از مواد کهنه و بازیافتی در طراحی خود استفاده می کنند. در طراحی داخلی به سبک صنعتی اغلب  از رنگ های گرم و خنثی مثل خاکستری و قهوه ای استفاده می کند. آهن یا فولاد، بتن نما و آجر کاری ناتمام را در ساختمان بکار می برد و برای کامل کردن ظاهر کار هنگام انتخاب مبلمان و تزئینات، از طرح های صنعتی آنتیک بهره می برد.

 

 

 

سبک طراحی داخلی کلاسیک

 

سبک سنتی غرق شده در راحتی و افراط گرایی دکوراسیون کلاسیک اروپایی، به گذشته برگشته تا ایده هایی برای آینده ایجاد کند. رویکرد ارائه شده توسط این سبک مطابق و همراه با بکارگیری مجدد ایده های کلاسیک است و از عناصر آزمایش شده ، نقش و نگارها و تناسبات مطابق با سبک زندگی مدرن استفاده می شود . فضای داخلی سنتی توسط طرح های خاص خود از دیگر سبک ها جدا می شود. صندلی هایی که در عقب باله دارند ، قطعات مبلمانی که بطور استادانه ساخته شده اند، میزهایی که پایه هایی شبیه سرپنجه دارند و دیگر مبلمان و طرح های خاص که معمولا ریشه در قرن ۱۸ انگلیس ، نئوکلاسیک ها، کشور فرانسه یا سبک های استعماری دارند مورد استفاده قرار میگیرند. پس زمینه ها معمولا روشن و ساده هستند و با رنگ های غنی، خطوط و پروفیل هایی که فضایی سرشار از طرح های کلاسیک را ایجاد می کنند، ترکیب شده اند . مبلمان چوبی تیره جلاخورده وبا ظرافت حکاکی شده و تزئینات معماری در این سبک به وفور یافت می شود.

 

سبک طراحی داخلی به سبک سنتی

طراحی دکوراسیون خانه های ایرانی انواع متنوعی دارد. اگر شما بخواهید خانه خود را به سبک غربی‌بچینید شاید صنایع سنتی ایرانی در آن جایگاهی نداشه باشد. حال اگر تصمیم شما چیدمان غرب با تلفیقی از چیدمان دکوراسیون داخلی سنتی باشد می‌توانید از لوازم جانبی سنتی در کنار سایر وسایل ایده گرفته از صنعت مد غرب نیز استفاده کنید. در نهایت اگر خواسته شما یک چیدمان صد در صد سنتی باشد می‌توانید از صفر تا صد آن را با سبک سنتی ایرانی طراحی و چیدمان کنید. در این سبک از المانهای معماری سنتی استفاده میشود. المانهایی نظیر قوس ها ، گره ها،کاربندی و مقرنس،آینه کاری و آجر کاری و گچبری ها  خود نمایی میکنند. در طراحی مسکونی میتوان این سبک را با متریالهای مدرن تر به کار برد و تلفیقی از سنت و مدرنیته به وجود آورد. در طراحی بناهای مذهبی و کافه رستورانها میتوان از مصالحی همچون آجر و کاشی بهره برد.

 

 

برای دریافت قیمت، ثبت سفارش و مشاوره با ما در تماس باشید.