در این بخش به آموزش تهیه پلان فاز دو کف سازی می پردازیم.جهت تهیه پلان فازدو کف سازی ابتدا میبایست جدول نازک کاری تهیه شده باشد.در جدول نازککاری به تفکیک کف سازی هر فضا مشخص شده است.با توجه به کاربری هر فضا کف سازی و ضخامت لایه های کف متفاوت است.از این رو آشنایی با لایه های کفسازی در فضای خشک،مرطوب،بام و سایر فضاها پیش از تهیه پلان کفسازی الزامی است.
فهرست مطالب
انتخاب مصالح
با توجه به کاربری هر فضا کف سازی مرتبط با آن انتخاب میشود.به عنوان مثال در فضاهای مرطوب مصالحی از قبیل سنگ،سرامیک و اپوکسی و در فضاهای خشک مصالحی از قبیل لمینیت ، پارکت، موزاییک ، سرامیک، موکت ، بتن و … مورد استفاده قرار میگیرد.
ترسیم کف سازی
جهت تهیه نقشه های پلان فازدو کف سازی ابتدا طرح مورد نظر در هر فضا را ترسیم میکنیم.سپس بر اساس مصالح مورد نظر ، داخل طرح را هاشور میزنیم.دقت داشته باشید که هاشور ها در لایه کف سازی باشد.جهت جلوگیری از خورد شدن تایلها ،دقت داشته باشید که قسمت داخل هر کفسازی عدد رندی از تعداد تایل ها باشد. در صورتی که فضای مورد نظر رند نیست، از یک حاشیه رند در طرح ( دور فضا )استفاده میکنیم و عدد خورد باقیمانده را بیرون از حاشیه قرار میدهیم.در پلان فازدو کف سازی اگر در یک پلان چند کف سازی با مصالح متفاوت داشته باشیم، برای هر کف سازی یک هاشور مجزا در نظر میگیریم.این هاشور در پلان تمام طبقات ثابت است.
اندازه گذاری
پس از اتمام پلان فازدو کف سازی،طرح کف سازی را اندازه گذاری میکنیم، اندازه گذاری کف سازی می بایست در لایه مخصوص اندازه گذاری باشد.تمام قسمتهای کفسازی میبایست دارای اندازه گذاری جامع و دقیق باشد، به صورتیکه در حین اجرا ،فضایی بی اندازه گذاری و مبهم باقی نمانده باشد.
معرفی مصالح
در انتهای کار در کنار شیت به معرفی مصالح کف سازی در کنار هاشور مخصوص آن میپردازیم.در کارهای فاز دو جهت سهولت اجرا و انجام دقیق متره و برآورد میباست ابعاد و نوع دقیق سنگها نیز مشخص شود.در کف سازی فضاهای معمولی ضخامت سنگها را دو سانتیمتر در نظر میگیرند.برای فضاهایی مثل کف پله ضخامت سنگ ۴ سانتیمتر در نظر گرفته می شود.
۰ نظر