بازسازی چهره «رافائل» نقاش مشهور ایتالیایی

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از خبرگزاری ایسنا،

«رافائل» نقاش مشهور رنساس حدود ۵۰۰ سال پیش درگذشت، اما سال‌ها در مورد موقعیت مکانی محلی که این هنرمند در آن به خاک سپرده شده تردیدهایی وجود داشته، حالا کارشناسان هنری تصویر سه بُعدی چهره این هنرمند را شبیه‌سازی کردند تا به این وسیله به این معمای چندین ساله پایان دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، «رافائل سانتسیو» نقاش و معمار نامدار ایتالیایی که بیشتر با نام «رافائل» شناخته می‌شود در کنار «لئوناردو داوینچی» و «میکل‌آنژ» از مهم‌ترین هنرمندان رنسانس به شمار می‌رود که در سال ۱۵۲۰ و در سن ۳۷ سالگی درگذشت. در تمامی این سال‌ها مقبره‌ای در «پانتئون» به عنوان محل دفن این هنرمند شناخته شده است.

در قرن نوزدهم میلادی نمونه‌ای مصنوعی با توجه جمجمه «رافائل» ساخته شد. با این حال کارشناسان از این موضوع که بقایای دفن شده در معبد «پانتئون» به «رافائل» تعلق داشته باشد اطمینان نداشتند.

حالا دانشمندان دانشگاه «تورورگاتا» در رم به مناسبت پانصدمین سالگرد درگذشت این هنرمند با کمک نسخه‌های مصنوعی بقایای منسوب به «رافائل» اقدام به بازسازی تصویر سه بعدی از چهره این هنرمند کردند که در نتیجه تصویری مشابه خودنگاره‌های «رافائل» و پرتره‌هایی که توسط سایر نقاشان هم‌دوره این هنرمند خلق شده  بودند به دست آمد.

تصویر شبیه‌سازی شده «رافائل»

یکی از کارشناسان حاضر در این پروژه بیان کرد: «با این که تصویر به دست آمده فقط ۸۰ درصد از چهره اصلی «رافائل» را نشان می‌دهد، اما شکی نیست که این بقایا به هیچ یک از شاگردان این هنرمند تعلق ندارند و احتمال اینکه فرد دیگری تا این حد به «رافائل» شباهت داشته باشد بسیار کم است.»

«رافائل» بیشتر زمانش را صرف خلق آثار هنری به سفارش پاپ‌ آن دوره می‌کرد که در نتیجه چندین تالار نقاشی شده در واتیکان در کارنامه وی ثبت شد.

بخشی از شهرت «رافائل» به خلق پرتره‌های چشم‌نواز و ظریف باز می‌گردد و همین امر سبب شد نام او در رده هنرمندان بزرگی همچون «لئوناردو داونیچی» و «میکل آنژ» قرار بگیرد.

انتهای پیام

لینک منبع

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.