فراخوان مسابقه بین‌المللی ایده‌های معماری پاندمیک در بحران کرونا

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از خبرگزاری مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقه ایده‌های معماری پاندمیک به دنبال شیوع ویروس کرونا و تأثیر جهانی آن شکل گرفته است و در پی پاسخی به نقش معماری بهداشتی در زمان بیماری‌های واگیردار است. این مسابقه سعی در ایجاد گفتگو و ایجاد اتاق فکر دارد و به دنبال ایده‌هایی از جامعه معماری و طراحی درباره، آینده زندگی، فضای کاری، فضای عمومی و صنعت گردشگری است.

این مسابقه می‌خواهد به سوالاتی همچون؛ معماری بهداشتی در زمان بیماری‌های همه‌گیر چه نقشی دارد؟، شهرها و فضاهای عمومی در زمان شیوع چگونه باید تغییر کنند؟، وقتی حضور جمعیت در اماکن عمومی مجاز نیست، مراکز درمانی و طراحی داخلی و جزئیات آنها باید چگونه باشند؟ نقش هتل‌ها در زمان بحران شیوع چگونه است؟ مسافرت و گردشگری در این ایام چگونه باید انجام شود؟؛ پاسخ دهد.

مسابقه ایده‌های معماری پاندمیک با دعوت از معماران، طراحان، دانشجویان، هنرمندان، مجریان و نویسندگان دعوت می‌کند تا ایده‌های خود را در مورد معماری پاندمیک ارائه دهند.

پیشنهادات به این رویداد باید مبتنی بر یک وضعیت واقع‌گرایانه یا داستان علمی باشد و باید بر پروژه‌های توسعه ارضی و شهری یا طراحی معماری و داخلی متمرکز شود.

این رویداد در دو بخش طراحی شده است:

۱. طراحی اورژانس (استراتژی‌های شهری، بیمارستان‌ها، فضاهای بهداشتی، گورستان‌ها و

غیره )۲. زندگی (خانه‌ها، محیط کار، آپارتمان‌ها، اماکن عمومی، هتل‌ها و غیره)

علاقمندان به حضور در این رویداد بین‌المللی می‌توانند به اشکال زیر آثار خود را به این مسابقه ارسال کنند:

۱ – موارد حاوی معرفی پروژه شامل تصویر، نقشه، کلاژ و انیمیشن به همراه متن توصیف مفهوم ایده مورد نظر در ۵۰۰ کلمه.

۲- روایت ویدئویی در ۲ تا ۳ دقیقه که مفهوم پروژه را شامل سؤالاتی زیر پاسخ دهد.

– مفهوم خود را برای ما شرح دهید.

– پیشنهاد برای کدام بخش مسابقه است؟

– معماری برای سلامتی ما چه کاری می‌تواند انجام دهد؟

– نقش و داشته‌های معماران در مواقع اضطراری بهداشت عمومی چگونه باید باشد؟

نحوه شرکت در این رویداد رایگان و به شکل مجازی است و معیار ارزیابی ایده‌ها از سوی هیأت داوران، مبتنی بر نوآوری، اصالت، خلاقیت پیشنهاد، تصور عمومی و وضوح کلی مفهوم است.

مهلت ثبت نام در مسابقه ایده‌های معماری پاندمیک ۲۰ مه (۳۱ اردیبهشت‌ماه) و آخرین مهلت ارسال ۳۱ مه (۱۱ خردادماه) است. پروژه‌های خود را باید با یک لینک در dropbox با گوگل درایو به آدرس [email protected] ارسال کنید.

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.