از ساخت شهرک‌های کارگری استقبال می‌کنیم/ تمایل وزارت راه و شهرسازی به افزایش نقش تعاونی‌ها در حمل‌ونقل

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از وزارت مسکن و شهرسازی :

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در نشست با  فعالان اتاق تعاون ایران گفت: هیچ مشکلی برای کمک به ساخت شهرک‌های کارگری نداریم. هدف گذاری اتاق تعاون ساخت ۱۰۰  هزار واحد مسکونی کارگری است که از آن حمایت می کنیم. این پروژه‌ها می‌تواند به زودی آغاز شود و جامعه کارگری در این شهرک‌ها سکونت کنند.

او تاکید کرد : من از این موضوع حمایت می‌کنم تا با همکاری وزارت صمت  این کار انجام شود.

اسلامی در ادامه با اشاره به ظرفیت همکاری با اتاق تعاون گفت: در حوزه مربوط به کشاورزی و حمل‌و‌نقل یخچالی از حضور بخش تعاونی استقبال می‌کنیم . در بخش کشتیرانی کانتینری نیز از نوسازی ناوگان کشتیرانی حمایت می کنیم.

او سپس به طرح نوسازی ناوگان حمل‌ونقل باری جاده‌ای اشاره کرذ و افزود: اخیرا طرحی را آماده کرده‌ایم که هم شامل حمل‌و‌نقل باری و هم مسافری است، اما ناوگان باری در اولویت قرار گرفته‌ است. 

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مجاز شدن واردات کامیون‌های دست دوم در این طرح تصریح کرد: برای ما بسیار مهم است که ماشین‌های وارداتی با کیفیت باشند و همچنین شرایط به گونه‌ای باشد که دلالی اتفاقی نیفتاد.

او افزود: نوسازی کامیون‌ها از پیرترین و مسن ترین ماشین‌آلات شروع شده است. از ۸۶۳ راننده  کامیون فعال خواسته‌ایم که ماشین های خود را نوسازی کنند در این خصوص قراردادهایی با ایران خودرو دیزل بسته ایم و این شرکت کامیون با نیرو محرکه بنز را با نرخ مناسب در اختیار آن ها قرار می دهد.

اسلامی  با اشاره به بحث سوخت نیز گفت: پالایشگاه‌های کشور باید در تولید سوخت مشارکت داشته باشند و بتوانند گازوئیل مورد نیاز کامیون‌ها را تولید کنند. همان طور که در بخش کشتیرانی این اتفاق افتاد و اکنون کشتی‌ها از سوخت تولید داخل استفاده می کنند.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: نوسازی ۵۳ هزار کامیون را در ۳ سال سال مورد هدف قرار دادیم. طی ۲۰ سال گذشته فقط ۲۰ هزار کامیون نوسازی شده و لازم است نوسازی ناوگان در دستور کار قرار بگیرد. نیل به این هدف با کمک بخش خصوصی و تعاونی انجام خواهد شد.

۶۰ درصد حمل‌ونقل کشور بر عهده تعاونی‌هاست

عبداللهی رییس اتاق تعاون نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های اتاق تعاون در حوزه حمل و نقل ارایه کرد و گفت: در حوزه حمل و نقل ۴ هزار تعاونی وجود دارد و ۶۰ درصد حمل‌و‌نقل از طریق شرکت‌های تعاونی انجام می شود. 

او ادامه داد: در حوزه مسکن نیز ۱۲ هزار تعاونی داریم که ۱۸ درصد از فعالیت بخش مسکن از طریق تعاونی‌ها انجام می‌شود.

عبداللهی با اشاره به این که اتاق تعاون نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارد،افزود: ایجاد شغل در کشور بیش از یک میلیارد تومان هزینه دارد، در حالی که بخش تعاون می‌تواند این کار را با کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان انجام دهد. به همین دلیل می توانیم در توسعه و کاهش بیکاری در مناطق کمتر توسعه یافته نقش مهمی داشته باشیم.

او با اشاره به ساخت مسکن کارگری گفت: کار ساخت مسکن کارگری در ۳ شهرک اشتهارد، کاسپین و ایوانکی شروع شده است. در حوزه بازآفرینی بافت فرسوده نیز امکانات بسیار خوبی داریم و می توانیم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.