یک ایرانی، داور یکی از بزرگترین مسابقات معماری جهان شد

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از خبرگزاری مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه بین‌المللی اینسپایرلی، یکی از موفق‌ترین مسابقات برای حمایت از استعدادهای جوان در رشته معماری و طراحی است.

این مسابقه، ‎نخستین بار در شهر پراگ و در سال ۲۰۱۵ برای معماران و طراحان جوان‌تر از ۳۵ سال برگزار شد و از سال ۲۰۱۷ با تغییر رویکرد، جوایز خود را تنها به دانشجویان این رشته اختصاص داد.

هر شرکت کننده می‌تواند با بارگذاری یک تا سه عکس از طرح‌های خود در پروفایل شخصی‌‎اش در مسابقه شرکت کند و منتظر نظرات، آرای مردمی و نتیجه داوری هیئت داوران مسابقه باشد.

مجموعه اینسپایرلی به عنوان اولین شبکه اجتماعی معماران و طراحان جهان، فضایی برای اشتراک گذاری رایگان، ارائه طرح‌ها و همچنین ارتباط مستقیم با معماران، طراحان و تیم‌های اجرایی مشغول در سراسر دنیا را فراهم آورده و علاوه بر این در تلاش است تا استعدادهای جهان را بیاید و دانش آنها را افزایش دهد.

هیئت داوران این مسابقه را معماران و طراحان برجسته شهری از ۶۷ کشور مختلف جهان تشکیل می‌دهند که پس از در نظر گرفتن آرای مردمی، برندگان مسابقه بین المللی اینسپایرلی را انتخاب و معرفی می‌کنند.

امسال در مسابقه سال ۲۰۲۰، نیما کیوانی معمار ایرانی که خود در سال ۲۰۱۶، یکی از برندگان این مسابقه بوده، به عنوان یکی از اعضای اصلی هیئت داوران این رویداد بزرگ جهانی در حوزه معماری انتخاب شده است.

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.