شرایط زیر پوسته زمین بازسازی شد

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از خبرگزاری ایسنا،

اخیرا یک گروه از محققان شرایط سخت زیر پوسته زمین را همانگونه که در حدود ۳.۸ میلیارد سال پیش بود، بازسازی کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، در آغاز وزیکول وجود داشت. وزیکول حبابی شبیه حباب صابون است که به صورت خودکار ایجاد می‌شود و توسط یک لایه غشایی محصور شده است و طبق یافته‌های دانشمندان توسط یک مایع با دمای ۴۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد و فشار زیاد احاطه شده است.

دانشمندان در آزمایش خود ساختاری همانند سالها پیش که دارای شکاف‌های پر از آب میان سنگ‌ها در مرکز زمین و منابع زمین گرمایی بود، ایجاد کردند.

 آنها طی ۱۴ روز در مجموع ۱۵۰۰ نسل وزیکول ایجاد و آن را شکافته و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادند.

دانشمندان دریافتند که برخی از وزیکول‌ها طی این همه سال و با گذشت زمان از تغییرات نسل جان سالم به در برده‌اند زیرا پیش‌ماده‌های پروتئینی خاصی را از “ماده اولیه” در داخل غشای خود تعبیه کرده بودند و این امر باعث شده بود که آنها به طور فزاینده‌ای پایدار، کوچک‌تر و مهمتر از همه غشای آنها نفوذپذیر شوند.

دانشمندان یقین دارند که با ایجاد و بازسازی چنین شرایطی توانسته‌اند شرایط  واقعی مرحله اولیه زندگی را نشان دهند.

“اولریچ شریبر”(Ulrich Schreiber) زمین شناس و استاد دانشگاه دویسبورگ اسن، گفت: همانطور که ما در تایم لپس شبیه ساختار میلیاردها سال قبل را بازسازی کرده‌ایم، ممکن است چنین وزیکول‌هایی به اندازه کافی پایدار باشند که در هنگام فوران آبفشان به سطح بیایند.

آبفشان( Geyser) چشمهٔ آب گرمی است که در فواصل زمانی معین آب داغ را با سرعت زیادی به بیرون پرتاب می‌کند. یکی از مراکز آبفشان‌های جهان پارک ملی یلوستون است.

علت پدید آمدن آبفشان شرایط خاص هیدروجیولوژیکال است. این پدیده تنها در چند مکان بر روی زمین اتفاق می افتد و در واقع پدیده‌ای نسبتاً نادر به حساب می‌آید. تمامی مناطق شامل آبفشان‌ها در نزدیکی مناطق آتشفشانی فعال قرار دارند و دلیل شکل‌گیری آن‌ها نزدیک بودن به ماگما هاست.

انتهای پیام

لینک منبع

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.