رونمایی از سردیس سیمین دانشور در خانه موزه سیمین و جلال

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران، صبح امروز ۸ اردیبهشت‌ماه همزمان با سالروز تولد سیمین دانشور، با حضور محمد جواد حق‌شناس «رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران»، برزین ضرغامی «مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران»، علیرضا آقایی« مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری»، سید حمید موسوی«شهردار منطقه ۱» و فرزاد طالبی «معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی» از تندیس این نویسنده و مترجم در خانه موزه جلال و سیمین رونمایی شد.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم، مرمت و حفظ هویت خانه-موزه سیمین و جلال را اقدامی قابل تحسین دانست و گفت: ساخت سردیس سیمین دانشور گامی در جهت اجرای طرح بزرگداشت شخصیت‌های فرهنگی و ادبی کشورمان است.

حق شناس همچنین ادامه داد: سازمان زیباسازی به خاطر ساخت سردیس‌های مختلف شخصیت‌های برجسته ادبی و سیاسی تاریخ ایران زمین و نصب و جانمایی آنها در نقاط مختلف شهر، شایسته قدردانی است چرا که این اقدامات، در جهت هر چه بیشتر دیده شدن و معرفی این چهره های برجسته تاریخی به جامعه موثرخواهد بود.

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهر تهران نیز با اشاره به مصوبه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر لزوم ساماندهی و معرفی عناصر فرهنگی و هنری در سطح پایتخت، گفت: شهر تهران در سال ۹۹ شاهد ساخته شدن و نصب تندیس‌ بزرگانی از تاریخ فرهنگ، هنر و سیاست از جمله سعدی،حافظ,قائم مقام فراهانی،کریمخان زند و… خواهد بود.

گفتنی است، این سردیس ساخته ملیحه آرمان است که با تکنیک برنز ساخته شده است و به مناسبت تولد اولین داستان‌نویس زن ایران در خانه قدیمی او و جلال آل احمد که به موزه تبدیل شده است، جانمایی شد.

سیمین دانشور متولد ۸ اردیبهشت ۱۳۰۰ در شیراز است. او نخستین زن ایرانی است که به صورت حرفه‌ای در زبان فارسی به نگارش داستان پرداخت. ‌مهترین اثر او رمان «سووشون» است که تاکنون به ۱۷ زبان ترجمه شده و یکی از آثار پرفروش ادبیات داستانی کشور به شمار می‌رود. دانشور در ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۰ در تهران دارفانی را وداع گفت.

Source link

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.