تصویب طرح ویژه راهبردی توس در شورایعالی شهرسازی و معماری

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از وزارت مسکن و شهرسازی ،

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ابک با اعلام این خبر گفت: در قالب طرح مجموعه شهری مشهد مصوب ۱۳۸۸، شهر پیشنهادی توس به عنوان مرکز حوزه تعادل بخش توس معرفی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری، قرارداد تهیه طرح ویژه راهبردی توس در ۲۵ مرداد ماه ۹۶ توسط اداره کل راه و شهرسازی منعقدشد، افزود: در سال،۱۳۹۷، این طرح به تایید کمیسیون ماده ۵ رسید؛ در اوایل سال ۱۳۹۸ پس از طرح در کارگروه امورزیربنایی و شهرسازی در  شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصویب و جهت طی مراحل قانونی و تصویب نهایی به شورایعالی شهرسازی و معماری ارسال شد.

ابک اظهار کرد: یکی از مهمترین چالش‌های  این طرح حل موضوعات مرتبط با عرصه و حرائم شهر کهن توس بود که رایزنی های فراوانی را در سطح ملی با وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری می طلبید.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با بیان اینکه این طرح امروز با پیگیری مجدانه اداره کل و همکاران حوزه معاونت شهرسازی و معماری این اداره، پس از برگزاری جلسات متعدد هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و ۴جلسه کمیته فنی شورایعالی، با مساحت ۳۳۹۵هکتار  به تصویب نهایی شورایعالی شهرسازی و معماری رسید.

ابک افزود: پیش بینی سایت موزه در عرصه تاریخی، و پیشبینی کاربری های فرهنگی در سایر عرصه های شهری در راستای تقویت نقش فرهنگی توس از نکات مهم این طرح است.

وی تصریح کرد: همچنین در تهیه این طرح حفظ ویژگی های طبیعی بستر مانند مسیل ها، مسیر درختان کهن موجود در منطقه، حفظ و صیانت از باغات و اراضی کشاورزی، احیای آثار تاریخی منطقه و پیش بینی ساختار شبکه معابر سبز و پیاده منطبق بر این ویژگی‌ها در راستای انسجام بخشی فضایی کالبدی  این عناصر، ارتقای وضعیت ساکنین  بافت های دارای سبقه روستایی با اتکا به گردشگری پویا مورد اهتمام ویژه قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد: تصویب این طرح گام موثری در ارتقای جایگاه توس به عنوان مرکز فرهنگی ادب پارسی بوده  و موجب ایجاد کیفیت فضایی، کالبدی و اجتماعی در منطقه گردیده و بتواند در تحقق فرمان تاریخی مقام معظم رهبری در راستای حفظ و احیای توس، نقش خود را ایفا کند.

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.