برزین ضرغامی: ۴۰ نقطه قصه‌گویی در خیابان ولیعصر آماده بهره‌برداری است

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران،‌ برزین ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، با اعلام این خبر، گفت: خیابان ولیعصر از جمله فضاهای قدیمی تهران است که بالغ بر ۹۰ سال تجربه و تاریخ را در دل خود دارد. بر همین اساس در پروژه خیابان ولیعصر تلاش بر این است که حافظه تاریخی و حیات خیابان ولیعصر از سال ۱۳۰۷ تاکنون را بازنده‌سازی کنیم، زیرا ولیعصر به عنوان یکی از طویل‌ترین خیابان‌های خاورمیانه که جنوب و شمال تهران را به یکدیگر متصل می‌کند، علاوه بر تاریخ، تجربه زیستی شهری را در دل خود دارد که شامل خاطرات، اتفاقات و هر آن چیزی است که این خیابان را شکل می‌دهد.
مدیر عامل سازمان زیباسازی، درباره کارکرد این اقدام، بیان کرد: متاسفانه در کشور ما اغلب اقدامات، بدون توجه به قصه‌ها و مباحثی است که در پشت یک فضا وجود دارد، بنابراین خواناسازی قصه‌ها در قالب زنده‌سازی حافظه تاریخی می‌تواند گام مهمی در راستای توجه به این نکته باشد.
او ادامه داد: داستان و قصه‌گویی خیابان ولیعصر، صرفا یک اقدام نوستالوژیک و مربوط به گذشته نیست، زیرا این اقدام می‌تواند کمک کند که برنامه‌ریزی‌های آینده این فضا بر مبنای تجربه زیسته این خیابان مورد نظر قرار گیرد.
ضرغامی درباره جزئیات اجرایی این طرح، بیان کرد: در این طرح ما همه روایت‌ها، قصه‌ها، رفتارهای شهری و رویدادهایی که در بخش‌های مختلف این خیابان رخ داده، ثبت و ضبط می‌کنیم. جمع‌آوری این اطلاعات می‌تواند انگیزه‌ای برای شهروندان شود که هنگام تردد در شهر، اندکی تامل کنند و بایستند و این روایت‌ها را ببینند و بشنوند.
وی افزود: در این پروژه تابلوهایی در فواصل مشخص در خیابان ولیعصر نصب شده که افراد می‌توانند از طریق اسکن کردن کد موجود بر روی این تابلوها، کلیه اطلاعات موجود را در گوشی تلفن همراه خود ببینند، بخوانند و بشنوند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: در فاز نخست این طرح ۴۰ تابلو نصب و اجرا شده که شهروندان می توانند از آنها بهره‌مند شود. در فاز بعدی که احتمالا در اوایل تابستان خواهد بود نیز ۴۰ نقطه دیگر نصب و آماده بهره‌برداری خواهد شد و تا پایان فاز سوم این طرح ۱۲۰ تابلو قصه گویی در خیابان ولیعصر نصب و اجرایی خواهد شد.

Source link

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.