طراحی محوطه طراحی روف گاردن طراحی فضای سبز طراحی لند اسکیپ
طراحی و اجرای محوطه و روف گاردن
طراحی محوطه سازی
طراحی محوطه و روف گاردن در نقش شهر با توجه به سلیقه و نیاز کارفرما و پروژه و توسط مهندسین با تجربه ما انجام میگردد. همچنین ارائه نقشه های فاز یک ، طرح های سه بعدی و نقشه های اجرایی ، جزئی از این فرآیند محسوب میگردد.
طبیعتا طرحها و نقشههای فاز یک، زیر بنای تمامی مراحل بعدی هستند.در این نقشه ها از یک طرف خواستههای کارفرما بایستی اعمال گردد و از طرف دیگر اصول و استاندارد ها معماری بایستی لحاظ شوند. در نهایت پس از یک بار اصلاح نقشه ها و طرح های سه بعدی بر اساس نظر کارفرما ، طرح نهایی که مورد تائید کارفرما می باشد تصویب می شود.
طرح نهایی و تائید شده در نقشه های فاز یک، برای تهیه مرحله بعد استفاده می شود. این مرحله عبارت است از تهیه نقشه های اجرایی فاز دو. در نقشه های فاز دو دیتیل ها و نحوه اجرای دقیق طرح مشخص و در قالب نقشه های دو بعدی ارائه میشود.
برای دریافت قیمت، مشاوره و یا ثبت سفارش طراحی محوطه سازی و تهیه نقشه های فاز دو با ما در تماس باشید. ما از کیفیت بالای خدمات خود و قیمت بسیار رقابتی خود مطمئن هستیم.
مراحل انجام طراحی محوطه و روف گاردن در نقش شهر
- بررسی زمین مورد نظر
- برداشت زمین مورد نظر
- ایده پردازی و خلق کانسپت اولیه
- سه بعدی سازی و رندر محوطه سازی فضای مورد نظر
- ارائه طرح و دریافت نظرات کارفرما
- تهیه نقشه های فاز یک
- تهیه نقشه های اجرایی
- اجرای طرح
تعریف طراحی محوطه سازی
طراحی محوطه از این جهت حائز اهمیت است که محوطه ساختمان اولین فضایی است که مورد توجه قرار میگیرد.همچنین استفاده از فضای سبز به دلیل ایجاد فضایی آرامش بخش، این روزها بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. همه افراد دوست دارند به تماشای فضای سبز بنشینند و لذت قدم زدن در محوطه ای با فضای سبز را هر روزه تجربه کنند . استفاده از گلها، گیاهان ، درختچه ها در ساختمان باعث ایجاد زیبایی بصری وایجاد حس آرامش در ساکنین میشود.
طراحی محوطه سازی نقش بسزایی در کیفیت فضای ساختمان ایفا می کند. نحوه چیدمان مبلمان محوطه و تقسیم بندی فضا، رنگها ، پوشش سطوح مانند: کف و دیوارها، نور پردازی، جدول کشی و استفاده از گیاهان متنوع ، آلاچیق ها و آبنماها ،مجموعه عوامل دیگر تعیین کننده زیبایی فضای محوطه هستند.
هدف از طراحی محوطه ایجاد فضایی کابردی و دلنشین با توجه به کاربری بنا میباشد.با طراحی محوطه مناسب میتوان از فضاهای آزاد بهترین استفاده را داشته باشید. در این بخش مهندس معمار به طراحی فضایی دلنشین وکارآمد ،متناسب با کاربری فضا می پردازد.
المان های مورد استفاده در طراحی محوطه و روف گاردن
- گیاهان
- آلاچیق
- آبنما
- برکه
- استخر
- کفسازی
- جدول چینی
- دیوار چینی
- مبلمان
تعریف روف گاردن
با توجه به زندگی آپارتمان نشینی و عدم وجود فضای سبک در ساختمان ها، ساکنین شهرها هر روزه نیاز بیشتری به وجود فضای آزاد و دلنشینی که به صورت شخصی بتوانند از آن استفاده کنند، را حس میکنند. با توجه به این نیاز بام ها بهترین فضا برای ساختن چنین محیط هایی هستند. فضایی که میتوان با طراحی آلاچیق ها و فضای سبز، هم به فضای زیبایی جهت گردهمایی دوستانه تبدیل شود و هم باعث ایجاد آرامش بصری پس از یک روز کاری در شهری شلوغ باشد.
روف گاردن میتواند از قراردادن چند گلدان روی پشت بام آغاز و به اجرای باغ و فضاهای سبزی همچون پارک ختم گردد. انتخاب نوع طراحی روف گاردن بستگی به عوامل مختلفی همچون، سازه ساختمان، کاربری، ویژگی های اقلیمی و سلیقه کارفرما دارد. عوامل ذکر شده در روش های گوناگون اجرایی به نام های روف گاردن گسترده، روف گاردن متمرکز و روف گاردن پرتابل و مدولار خلاصه می شوند.
علاوه بر این روف گاردن به سبب مسائل زیست محیطی هم حائز اهمیت می باشد.مزایای زیست محیطی روف گاردن به شرح زیر است:
- خنک سازی ساختمان و محیط اطراف
- کنترل میزان آب کشی
- کاهش آلودگی هوا
سبک های باغ سازی
- باغ ایرانی
- باغ فرانسوی
- باغ ژاپنی
- باغ ایتالیایی
- باغ مصری
- باغ روسی
سبک های طراحی روف گاردن یا بام سبز
بام گسترده؛ سبکی ساده (Extensive)
بام متمرکز (Intensive)
بام مدولار یا جعبه گیاه (Planter box)
بام ترکیبی (Synthetic)