تپه حصار دامغان مرمت و بازسازی می شود

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از خبرگزاری ایسنا،

ایسنا/سمنان رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان از برنامه‌ریزی برای مرمت و بازسازی تپه حصار دامغان خبر داد.

مهدی قاسمی ۲۶مردادماه در جمع خبرنگاران شهرستان دامغان با اعلام این خبر اظهار کرد: بزودی کار مرمت و بازسازی تپه حصار که مهمترین و نفیس‌ترین میراث کهن شهرستان دامغان است، با اعتبار دو میلیارد تومان آغاز خواهد شد .

 وی ادامه داد : در سال گذشته، ۷۲۵ میلیون تومان توسط شورای برنامه ریزی شهرستان دامغان برای میراث فرهنگی مصوب و پیشنهاد گردید که از این مبلغ ۱۹۹ میلیون تومان تخصیص داده شد که ۱۳۳ میلیون تومان نقد و مابقی اسناد خزانه بوده است.

وی ادامه داد: همچنین شورای برنامه ریزی شهرستان درسال ۹۹ برای میراث فرهنگی شهرستان دامغان ۶۰۰ میلیون تومان مصوب کرده که امیدوارم اعتبار پیشنهادی کاملا جذب شود .

قاسمی با تقدیر از اصحاب رسانه دامغان اظهار کرد: میراث فرهنگی شهرستان پذیرای انتقادات خبرنگاران است و معتقدم اگر راهکاری ارائه شود به بالندگی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری کمک خواهد کرد .

وی با بیان اینکه تحول در حوزه گردشگری نیازمند عزم جدی مسوولان است، ادامه داد: برای ارتقا میراث فرهنگی می‌بایست نگاه مردم شهرستان دامغان به میراث تغییر کند .

رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان با بیان اینکه گردشگری یک شعار نیست خواستار همراهی بیشتر مسوولان با این دستگاه شد.

وی گفت: در تلاشیم در سال ۱۳۹۹ چشمه علی دامغان به عنوان اولین اثر نفیس استان سمنان ثبت جهانی شود و روستای قوشه دامغان که به عنوان یک روستای تاریخی آثار تاریخی شهرستان دامغان را در خود جای داده است ثبت ملی کنیم.

رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان تصریح کرد: ایجاد پایگاه باستان شناسی و موزه در دامغان از اولویت های ما در سال ۱۳۹۹ است

 وی از رتبه اول میراث فرهنگی دامغان در جذب اعتبارات ملی در استان سمنان اخبر داد و افزود: اداره میراث فرهنگی شهرستان دامغان با کمبود نیروی انسانی مواجه است و باید این کمبود نیرو مرتفع گردد .

وی با اشاره به همکاری مدیریت شهری در مرمت بناهای تاریخی از شهردار دامغان بابت کمک به مرمت و بازسازی اطراف گنبد زنگوله تقدیر کرد.

انتهای پیام

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.