تاریخ صدور پروانه ساختمانی یا جواز ساخت ملاک بانک برای تشخیص قدمت ساختمان است/ارایه تسهیلات مسکن یکم به پروانه‌های ساختمانی از ۷۹ به بعد

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۳)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول و دوم این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. بیشتر بخوانید: اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱) اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 2)...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۲)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. در صورتی که بخش اول این مقاله را مطالعه نکرده اید از طریق لینک زیر وارد شوید. اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش 1) سيستم هاي ناوبري فرودگاهها ILS چيست سابقهً پيدايش روشهاي مختلف جهت...

اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه (بخش ۱)

در این مقاله به بررسی اصول کلی و ضوابط طراحی معماری فرودگاه خواهیم پرداخت. فرودگاه محلي است که براي نشست و برخاست هواپيماها تعيين شده است. در حاليکه فرودگاه هاي کوچک که معمولا با نام هائي ازقبيل aerodrome, airfield ياlanding strip ناميده ميشوند- ممکن است از باندهاي...

اصول طراحی معماری پذیرایی به روش پلان باز

   آیا به دنبال ایده های اتاق نشیمن با طراحی معماری پلان باز هستید؟ زندگی در خانه ای با طرح پلان باز به آرامی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، از یک دفتر خانه در داخل یک اتاق نشیمن گرفته تا یک آشپزخانه. این فضاها باید به خوبی طراحی شده و بتوانند از...

به گزارش بخش خبری سایت نقش شهر به نقل از وزارت مسکن و شهرسازی ،

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدحسن مرادی مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن در خصوص افزایش سقف سنی واحدهای مسکونی مشمول وام صندوق پس‌انداز مسکن یکم، اعلام کرد: این کار به این جهت انجام شد تا کمکی به سپرده‌گذاران حساب صندوق پس انداز مسکن یکم شود و این دسته از افراد بتوانند املاکی را تهیه کنند تا در استطاعات مالی آنها قرار بگیرد.

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن ادامه داد: افزایش سقف سنی واحدهای مسکونی مشمول وام صندوق مسکن یکم به پیشنهاد بانک مسکن و موافقت بانک مرکزی انجام شده است که بر اساس آن قدمت واحدهای مسکونی از ۱۵ سال به ۲۰ سال افزایش پیدا کرد.

مرادی هدف از این اقدام بانک مسکن را، ایجاد شرایط بهتر برای خرید واحدهای مسکونی با قیمت پایین‌تر برای دارندگان حساب صندوق پس‌انداز مسکن یکم عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه این اقدام از ۳ ماه قبل آغاز شده است، گفت: هم‌اکنون این موضوع به شبکه بانکی ابلاغ شده و با مکاتباتی که با بانک مرکزی انجام شده، هفته گذشته مجوز اجرایی شدن آن به بانک مسکن ابلاغ شد که همان هفته گذشته، اجرایی شدن این مهم از سوی بانک مسکن به شبکه بانکی ابلاغ شد و در حال حاضر، اجرایی شده است.

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن تصریح کرد: ملاک بانک برای تشیص قدمت ساختمان تاریخ صدور پروانه ساختمانی یا جواز ساخت است.

مرادی یادآور شد: بعضا ممکن است پایان کار تاریخ دیگری اعلام کند که این اشتباه است و تسهیلات گیرندگان را دچار مشکل می کند و وقتی به بانک مراجعه می کنند امکان ارایه تسهیلات به آن ها وجود ندارد. تاکید می شود که ملاک بانک برای تعیین قدمت ساخت از تاریخ صدور پروانه ساخت است و کسانیکه در سال های ۹۹ بسته تسهیلاتی را دریافت می کنند می توانند پروانه های صادره سال ۷۹ به بعد را برای استفاده از تسهیلات مسکن، انتخاب کنند.

گفتنی است، سقف تسهیلات مسکن در تهران ۸۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۴۰میلیون تومان است که این میزان برای زوجین دو برابر می‌شود و زوجین می‌توانند در تهران ۱۶۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۸۰ میلیون تومان تسهیلات را به شرط سپرده‌گذاری به مدت تعیین شده برای یک پلاک استفاده کنند.

حداقل موجودی سپرده گذاری برای متقاضیان این نوع از تسهیلات ۱۳.۵ میلیون تومان است که در طی مدت سه سال سپرده گذاری توسط متقاضیان سقف تسهیلات مسکن به آنها اعطا می شود. بر اساس اعلام بانک مسکن، بهترین و کوتاهترین حالت ممکن برای دریافت تسهیلات سپرده‌گذاری ۴۰ میلیون تومانی به مدت یکسال توسط سپرده گذاران است که بعد از یکسال سقف تسهیلات به آنها پرداخت خواهد شد.

همچنین نرخ سود تسهیلات برای دارندگان حساب صندوق پس انداز مسکن یکم در بافت فرسوده ۶ درصد و در خارج از بافت فرسوده ۸ درصد و مدت بازپرداخت نیز ۱۲ سال است.

لینک منبع

اینستاگرام نقش شهر ، مفید و متفاوت :

نظرات و تجربیات خود را درباره این مقاله با ما و سایرین به اشتراک بگذارید.

۰ نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.